Од претприемач до консултант – вештини, практики и искуства на консултанти од Македонија

Од претприемач до консултант – вештини, практики и искуства на консултанти од Македонија

На 18ти Ноември 2022 од 18:00 часот се одржа дискусија на тема: “Од претприемач до консултант – вештини, практики и искуства на консултанти од Македонија”

Модератори на дискусијата беа Данчо Димков, Претседател на МКА2000, и Зоран Стојковски, член на Управен одброр на МКА.
Во прилог линк од настанот: