Петар Пандилов

Петар Пандилов

Менаџмент консултант со преку 25 години работно искуство на различни одговорни позиции, вклучително и позиции во менаџмент консалтинг, телекомуникации, ИТ, банкарство и економска дипломатија. Трансформациски лидер со искуство во иницијализирање, основање и развој на нови бизниси и организации. Одлични презентациски, комуникациски и интерперсонални вештини. Извршен МБА диплома од Универзитетот во Шефилд (56-то место на глобалното рангирање). Магистер на Факултетот за електротехника и информациски технологии - Скопје.

Специјалности му се: Консалтинг за менаџмент; Стратешко планирање и развој на бизнисот; Пристап до финансии / пишување предлози; Бизнис менторство / коучинг / обуки; Маркетинг и продажба / извоз.