Марија Крстева

Марија Крстева

Менаџмент консултантка со искуство во менаџмент со проекти за пристап до финансии. Проекти за истражување и развој и подобрување на технолошките процеси во фирмите. Менаџмент на старт-ап и спин-оф компании. Менаџмент на продажба и маркетинг.