МКА 2000 учествуваше на натпреварот ФИЛАНТРОПИЈА ПРЕКУ ЗЕЛЕНИ ИДЕИ 2017

МКА 2000 учествуваше на натпреварот ФИЛАНТРОПИЈА ПРЕКУ ЗЕЛЕНИ ИДЕИ 2017

 

МКА 2000 учествуваше на натпревар ФИЛАНТРОПИЈА ПРЕКУ ЗЕЛЕНИ ИДЕИ 2017 одржан на 29-ти Јуни 2017 година во организација на невладина организација „Арно“. МКА 2000 додели   три ваучери од бесплатни консултантките услуги од 15 часа од страна на сертифицирани ЦМЦ консултанти на троицата победници.