Интервју со менаџмент консултант: HR консултант – дали ми треба и што да очекувам?

Интервју со менаџмент консултант: HR консултант – дали ми треба и што да очекувам?

На 10 март 2022 од 10:00-10:30 часот се организира онлајн интервју со HR консултант на тема “HR консултант – дали ми треба и што да очекувам?” со Ивана Дојчиновска – Стојановиќ, HR консултант. Интервјуто го води претстедателот на МКА2000, Данчо Димков.