Интервју со менаџмент консултант: Пристап до финансии – правилна подготовка на МСПа за можностите во Македонија и странство

Интервју со менаџмент консултант: Пристап до финансии – правилна подготовка на МСПа за можностите во Македонија и странство

На 20 Јули 2021 од 15:00 часот се организира онлајн интервју со менаџмент консултант на тема “Пристап до финансии – правилна подготовка на МСПа за можностите во Македонија и странство” со Александар Целески како специјален гостин.