Интервју со менаџмент консултант: Кога компанија има потреба од менаџмент консултант?

Интервју со менаџмент консултант: Кога компанија има потреба од менаџмент консултант?

На 2ри Јуни 2022 од 09:00-09:30 часот се организира онлајн интервју со менаџмент консултант на тема “Кога компанија има потреба од менаџмент консултант?” со Васко Карангелески.