Интервју со менаџмент консултант: Значењето на Евалуацијата во функција на општествениот развој

Интервју со менаџмент консултант: Значењето на Евалуацијата во функција на општествениот развој

На 21 Ноември 2021 од 15:00-15:30 часот се организира онлајн интервју со менаџмент консултант на тема “Значењето на Евалуацијата во функција на општествениот развој“ со Влатко Данилов, член на Надзорен одбор на МКА 2000. Интервјуто го води претстедателот на МКА 2000, Данчо Димков.