Членови на ММЕ

 МКА 2000  во 2013 година ја формира Македонската мрежа на евалуатори- MEN., која брои 11 члена. Од 2014 година мрежата е членка на Балканската мрежа на евалуатори и на Меѓунаордната организација за соработка во евалуацијата (IOCE)
2015 година е прогласена за Меѓународна година на евалуацијата,  МЕN ќе се вклучи во актоивностите со реализирање на 2 проекти што се очекува да се финансираат од IOCE. 
Листа на членови на Македонската мрежа на евалуатори- МЕМ

                 
  Листа на евалуатори -MEN   MCA 2000/MEN      
                 
Име Презиме Функција во MEN Телефон Е-маил адреса: Веб страна Тип на евалуаторско искуство Член на MKA-2000  
ВЛАТКО ДАНИЛОВ Претседател 38970-233867 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. www.basme.com.mk SD/L, P/FI, PRJ, INST ДА  
РИСТО ИВАНОВ Професионалец 38977-889242 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. www.kreacija.org SD/L, PRJ, RII, INST ДА  
ЈАСМИНА ТРАЈКОВСКИ Евалуатор 3892-3123601 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. www.tpconsulting.com.mk PRJ, INST ДА  
АНА МЕШКОВСКА Евалуатор 38975-464706 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. www.tpconsulting.com.mk SD/L, INST ДА  
БЕТИ ДЕЛОВСКА Евалуатор 38970-204131 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. www.basme.com.mk SD/L, P/FI, PRJ, INST ДА  
АНА ФИЛИПОВСКА Евалуатор 38971-327766 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. www.hera.org SD/L, P/FI, PRJ, INST НЕ  
ТАТЈАНА МАРКОВСКА Евалуатор 38970-255162 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. www.usaid.gov PRJ НЕ  
ВАСКО КАРАНГЕЛЕСКИ Евалуатор 38970-383023 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. www.kagroup.com.mk SD/L, PRJ НЕ  
ЉУБОМИР ГАЈДОВ Евалуатор 38970-230055 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. n/a INST НЕ  
ЈАНЕ ВРТЕВСКИ Евалуатор 38971-317081 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. www.bds.com.mk SD/L, P/FI, PRJ, ДА  
НАТАША ЕФТИМОВСКА Евалуатор 38971-324162 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.   PRJ,RII НЕ  
ХАРИ ШУТОВСКИ Евалуатор 38970-358784 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.   SD/L, P/FI, PRJ, ДА  
СЛАВЈАНКА АНДОНОВА Евалуатор 38978-365598 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. www.ecomozaik.com SD/L, P/FI, PRJ, НЕ  
ЗДЕНКА НИКОЛОВСКА Евалуатор 38970-327489 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.   PRJ, INST ДА  
СВЕТЛАНА ПЕТРОВСКА Евалуатор 38970-303333 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. http://www.targetcomm.com.mk/ PRJ, INST ДА  
ЈАСМИНА ДИМИТРИЕВА Евалуатор 38975-242600 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.     НЕ  
РОЗИТА ТАЛЕВСКА Евалуатор 38970-370067 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. www.bscbitola.org   НЕ  
АНТОНИО ДЕЛОВ Евалуатор 38971-236320 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.     НЕ  
АЛЕКСАНДАР СТАНБОЛИЕВ Евалуатор 38971-578550 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.     НЕ  
ГЛИГОР МИХАИЛОВСКИ Евалуатор 38970-254390 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.     ДА  
РАДМИЛ ПОЛЕНАКОВИЌ Евалуатор 38970-332930 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.     no  
ТАТЈАНА ШИКОСКА Евалуатор  377-4450176 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.     no  
ЕЛИЗАБЕТА ТОШЕВА Евалуатор 38970-373818 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.;     no  
ОЛИВЕРА КИНЧАРОВА Евалуатор 38970-358171 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.     no  
ЛУИЗА АЛЕКСОВА Евалуатор 38975-320449 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. www.opstinavinica.gov.mk   no  
                             

Пополнете ја пристапницата и зачленете се во МКА-2000

Word 2 icon

 

 

Контакт информации

ул. Никола Вапцаров бр.2, 5-ти спрат
1000, Скопје, Македонија

+389 (02) 3216 903

mca2000info@gmail.com

МЦА 2000

Име
Email