ВИЗИЈА НА МКА 2000

МКА 2000 e добродојден и препознатлив градител на менаџмент консалтинг професијата, промотер на извонредност во менаџмент консултантството и поддржувач на менаџмент консултантите во Република Македонија според највисоките светски стандарди.

Пополнете ја пристапницата и зачленете се во МКА-2000

Word 2 icon

 

 

Контакт информации

ул. Никола Вапцаров бр.2, 5-ти спрат
1000, Скопје, Македонија

+389 (02) 3216 903

mca2000info@gmail.com

МЦА 2000

Име
Email