Календар на активности

February 2018
S M T W T F S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

Вашата реклама


basme logo

 

target logo

 

segholding

Новости

Следење на принципите на јавната [ ... ]

ОгласиRead more...
ЕКСКЛУЗИВНО ВО МАКЕДОНИЈА! CMC® MARK OF EXCELLENCЕ

За кандидати кои сакаат да се [ ... ]

ТендериRead more...

МКА 2000 учествуваше на натпреварот ФИЛАНТРОПИЈА ПРЕКУ ЗЕЛЕНИ ИДЕИ 2017

 

 

SAM 2572

 SAM 2551 1

 

МКА 2000 учествуваше на натпревар ФИЛАНТРОПИЈА ПРЕКУ ЗЕЛЕНИ ИДЕИ 2017 одржан на 29-ти Јуни 2017 година во организација на невладина организација „Арно“. МКА 2000 додели   три ваучери од бесплатни консултантките услуги од 15 часа од страна на сертифицирани ЦМЦ консултанти на троицата победници.

 

Соработници

ICMCI

IOCE Logo HiRes compressed

 

Пополнете ја пристапницата и зачленете се во МКА-2000

Word 2 icon

 

 

Контакт информации

ул. Никола Вапцаров бр.2, 5-ти спрат
1000, Скопје, Македонија

+389 (02) 3216 903

mca2000info@gmail.com

МЦА 2000

Име
Email