Календар на активности

February 2018
S M T W T F S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

Вашата реклама


basme logo

 

target logo

 

segholding

Новости

Следење на принципите на јавната [ ... ]

ОгласиRead more...
ЕКСКЛУЗИВНО ВО МАКЕДОНИЈА! CMC® MARK OF EXCELLENCЕ

За кандидати кои сакаат да се [ ... ]

ТендериRead more...

ЕКСКЛУЗИВНО ВО МАКЕДОНИЈА! CMC® MARK OF EXCELLENCЕ

novost4

За кандидати кои сакаат да се стекнат со звањето
Сертифициран менаџмент консултант CMC®

CMC® - Certified Management Consultant – е меѓународен бренд и знак за
квалитет кој вклучува највисоки стандарди во деловното советување и
придржување до Етичкиот кодекс на менаџмент професијата. Асоцијацијата
за менаџмент консалтинг "МКА-2000", како единствена ополномештена
организација во Република Македонија за спроведување на процесот на
сертификацијата за CMC®, ги повикува заинтересираните кандидати да
поднесат пријави за сертификација. Со сертификат CMC® можат да се
стекнат кандидатите кои ги исполнуваат следните услови:
 Имаат оформено најмалку високо образование
 Имаат најмалку 5 години консултанстки стаж, од кои три полни години
работа (платени 80 дена годишно) како менаџмент консултант
 Ќе достават писмени препораки (не постари од пет години) од најмалку
три клиенти
 Течно го говорат англискиот јазик
 Редовно членуваат во „МКА-2000“

Соработници

ICMCI

IOCE Logo HiRes compressed

 

Пополнете ја пристапницата и зачленете се во МКА-2000

Word 2 icon

 

 

Контакт информации

ул. Никола Вапцаров бр.2, 5-ти спрат
1000, Скопје, Македонија

+389 (02) 3216 903

mca2000info@gmail.com

МЦА 2000

Име
Email