Календар на активности

February 2018
S M T W T F S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

Вашата реклама


basme logo

 

target logo

 

segholding

Новости

Следење на принципите на јавната [ ... ]

ОгласиRead more...
ЕКСКЛУЗИВНО ВО МАКЕДОНИЈА! CMC® MARK OF EXCELLENCЕ

За кандидати кои сакаат да се [ ... ]

ТендериRead more...

Годишно собрание на асоцијацијата на 09 ти јуни 2017 година во 16:00 часот, во Стопанска Комора на Македонија 5-ти кат Скопје

 1594

 1600

 На 09-ти Јуни 2017 год, од 16:00-18:00 часот се одржа Редовно Годишно Собрание на Асоцијацијата за менаџмент консалтинг МКА 2000 во просториите  на Стопанска Комора на Македонија на 5-ти кат.

 

На седницата се разгледуваа неколку точки на дневен ред:

1-Одлуки за работењето на МКА 2000

2- Усвојување на записник од претходно одржано Годишно Собрание на 29.06.2016 год.

3- Годишен Извештај од работењето на МКА 2000 за 2016 год.

 

 

Соработници

ICMCI

IOCE Logo HiRes compressed

 

Пополнете ја пристапницата и зачленете се во МКА-2000

Word 2 icon

 

 

Контакт информации

ул. Никола Вапцаров бр.2, 5-ти спрат
1000, Скопје, Македонија

+389 (02) 3216 903

mca2000info@gmail.com

МЦА 2000

Име
Email