Конференција „Професија на 21 век- менаџмент консалтинг“

Конференција 
„Професија на 21 век - менаџмент консалтинг“

Конференцијата има за цел да ја промовира професијата помеѓу професионалците од дејноста и корисниците на услугите и да отвори дискусија околу важни прашања порзани со учеството на домашните консултанти во проектите и работењето на корисниците на услугите на консултантите.
На конференцијата покрај консултантите ќе земат учество претставници од Владата на Република Македонија, од меѓународните институции, компаниите и коморите. Повеќе за дневниот ред овде.
Најавите го вашето учество на Конференцијата најдоцна до 5ти јули до 12 часот на адресата Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Пополнете ја пристапницата и зачленете се во МКА-2000

Word 2 icon

 

 

Контакт информации

ул. Никола Вапцаров бр.2, 5-ти спрат
1000, Скопје, Македонија

+389 (02) 3216 903

mca2000info@gmail.com

МЦА 2000

Име
Email