Networking МКА-2000 17ти Јули 2012

Networking МКА-2000 17 Јули 2012

Picture

 
Нетворкинг средба на Македонската асоцијација за менаџмент консалтинг, МКА-2000, се одржа на 17 jули 2012 година (вторник) од 15:00 до 17:30 часот во просториите на Галеријата Остен во Скопје.  
На средбата прво беа Презентирани инвестиционите можности на Скопскиот плански регион, од страна на членот на МКА-2000 Светлана Петровска СМС сопственик на Таргет Комуникации - Скопје. Потоа следеше објаснување за процесот на изработка на стратегијата на МКА-2000 од страна на Влатко Данилов СМС, Претседател на работната група.
Присутните искажаа голем интерес за двете презентации и поставија повеќе  прашања  до излагачите. 

Пополнете ја пристапницата и зачленете се во МКА-2000

Word 2 icon

 

 

Контакт информации

ул. Никола Вапцаров бр.2, 5-ти спрат
1000, Скопје, Македонија

+389 (02) 3216 903

mca2000info@gmail.com

МЦА 2000

Име
Email