Конференција за Бизнис Извонредност (Business Excellence Show) 31 мај 2012 година во хотел Александар Палас

 Конференција за Бизнис Извонредност (Business Excellence Show) - www.bes.com.mk

Почитувани ,
      На 31 мај 2012 во хотел “Александар Палас“ за првпат се организира Конференција за Бизнис Извонредност (Business Excellence Show) како еднодневен мултимедијален настан со цел да го афирмира принципот на постојано, видливо  подобрување на менаџирањето и работењето воопшто, со промовирање на извонреднсота во работењето како континуирана цел.
     Настанот придонесе за фокусирање на вниманието на македонската јавност за потребата од постојано подобрување на конкурентоста на националнат економија, Менаџмент консалтинг асоцијацијата МКА 2000 учествуваше со свој штанд кој беше посетен од стручната и бинзис заедницата која го посети настанот. на штандот беа преставени членките кои го подршаа настапот на МКА 2000 на оваа конференција ( слајд презентацијата е подолу) Истотака 10 членови на  МКА 2000 учествуваа на трибините, стручните предавања и бизнис исповедалниците. 
     Накратко настанот ги оправда очекувањата, придонесе за промоција на МКА-2000 и значеше почеток на една соработка со други национални и регионални професионални асоцијации...
Повеќе слики од настанот на http://www.facebook.com/media/set/?set=a.374759282582086.86094.335391393185542&type=3 

Пополнете ја пристапницата и зачленете се во МКА-2000

Word 2 icon

 

 

Контакт информации

ул. Никола Вапцаров бр.2, 5-ти спрат
1000, Скопје, Македонија

+389 (02) 3216 903

mca2000info@gmail.com

МЦА 2000

Име
Email