Комитет за обука и едукација

Комитет за обука и едукација е составен од членовите:

  1. Васко Темелковски
  2. Зденка Николовска
  3. Бети Деловска

Пополнете ја пристапницата и зачленете се во МКА-2000

Word 2 icon

 

 

Контакт информации

ул. Никола Вапцаров бр.2, 5-ти спрат
1000, Скопје, Македонија

+389 (02) 3216 903

mca2000info@gmail.com

МЦА 2000

Име
Email