Комитет за ПР

Комитето за ПР е посветен на претставувањето на МКА 2000 во јавноста, се грижи за односите со медиумите, корпоративните комуникации, внатрешни и надворешно комуникации, менаџирање на настани се со цел подобро претставување на МКА 2000. Задолжен е за убтрдување на едногодишна стратегија на МКА, медиумски план и позиционирање. 

Членови на Комитетот за ПР се:

  1. Синиша Пекевски
  2. Андреј Ѓокиќ
  3. Тодор Стојчевски

Пополнете ја пристапницата и зачленете се во МКА-2000

Word 2 icon

 

 

Контакт информации

ул. Никола Вапцаров бр.2, 5-ти спрат
1000, Скопје, Македонија

+389 (02) 3216 903

mca2000info@gmail.com

МЦА 2000

Име
Email