Calender of activities

February 2018
S M T W T F S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

Marketing


basme logo

 

target logo

 

segholding

News

ЕКСКЛУЗИВНО ВО МАКЕДОНИЈА! CMC® MARK OF EXCELLENCЕ

Асоцијацијата за менаџмент консалтинг [ ... ]

ТендериRead more...
ЕКСКЛУЗИВНО ВО МАКЕДОНИЈА! CMC® MARK OF EXCELLENCЕ (2)

Асоцијацијата за менаџмент консалтинг [ ... ]

ТендериRead more...
Отпочнување на два проекти за евалуатори, финансирани со грантови од IOCE (Меѓународна организација за соработка во евалуација) со седиште во Канада

МКА 2000 е добитник на 2 гранта [ ... ]

ТендериRead more...
Прва регионална Конференција на евалуатори од Западен Балкан на 28-29 Октомври во Сараево

Мрежата на евалуатори на Западен [ ... ]

ТендериRead more...
Високи стандарди  во менаџмент консултантството

 

 

 

 

 

Асоцијацијата [ ... ]

ОгласиRead more...

Во петок, на 21ви март 2014 година, [ ... ]

ОгласиRead more...

Àssociates

ICMCI

IOCE Logo HiRes compressed

 

Fill in the application form and register in MCA-2000

Word 2 icon

 

 

Contact information:

ul. Naum Naumovski Borce N. 88а
1000, Skopje, Macedonia

+389 (02) 3216 903

mca2000info@gmail.com

MCA 2000

if you want to join the list send news enter your email address