Соопштенија

Повик за експерти

За потребите на проектот “Партнерство за успешност на инструментите за подршка на МСП-ПУИП”, Aсоцијација за менаџмент консалтинг МКА 2000 [...]

Повик за преведувач – Иновентер

За потребите на проектот „Иновентер – иновативна постојана социјална претприемничка обука“, Асоцијација за менаџмент консалтинг МКА 2000 објавува: ПОКАНА ЗА [...]

Соопштение | CMC® MARK OF EXCELLENCE

ЕКСКЛУЗИВНО ВО МАКЕДОНИЈА! CMC® MARK OF EXCELLENCE Асоцијацијата за менаџмент консалтинг “МКА-2000” објавува ЈАВЕН ПОВИК за кандидати кои сакаат да се стекнат со [...]

Соопштение

Почитувани колеги, MCA 2000 изработува Каталог на менаџмент консултанти. Во овој Каталог на менаџмент консултанти ќе бидат содржани информациите, профилите, [...]

Проекти


Вести

Повик за експерти

За потребите на проектот “Партнерство за успешност на инструментите за подршка на МСП-ПУИП”, Aсоцијација за менаџмент консалтинг МКА 2000 [...]

Повик за преведувач – Иновентер

За потребите на проектот „Иновентер – иновативна постојана социјална претприемничка обука“, Асоцијација за менаџмент консалтинг МКА 2000 објавува: ПОКАНА ЗА [...]

Соопштение | CMC® MARK OF EXCELLENCE

ЕКСКЛУЗИВНО ВО МАКЕДОНИЈА! CMC® MARK OF EXCELLENCE Асоцијацијата за менаџмент консалтинг “МКА-2000” објавува ЈАВЕН ПОВИК за кандидати кои сакаат да се стекнат со [...]

Реализирани два проекти за евалуатори, финансирани со грантови од IOCE

МКА 2000 е добитник на 2 гранта на повикот на IOCE (Меѓународна организација за соработка во евалуација) за проекти [...]

Зошто MCA 2000

соработка на менаџмент консултанти

за учество и заеднички настап во одделни проектиПовеќе »

Сертификациски испити

стекнување на меѓународно призната титула: ЦМЦ (Сертифициран Менаџмент Консултант)Повеќе »

Соработка со други домашни и странски асоцијации

МКА-2000 е придружен член на ИЦМЦИ (ICMCI) од 2003 год.Повеќе »